Ansøg om en stand på Upcomers,
24.-25. august 2019 // 10-17
Vejle Fjord Festival

Søg om en stand på det udendørs Upcomers Designmarked til Vejle Fjordfestival den 24.-25. august kl. 10-17. Udover markedet vil der være masser af familieaktiviteter, flydende kunst på fjorden, gadeteater, musik, street food og meget mere. Sidste år lagde 15.000 besøgende vejen forbi i løbet af weekenden.

En stand består af et bord på 80 x 180 cm i et telt med åbne sider. TIL DETTE MARKED ER DER KUN ÉN STANDSTØRRELSE, og prisen er 1200 kr. ekskl. moms. Standen består af et bord, og de næmere mål for standen kan vi ikke oplyse på forhånd. Ønsker du en større stand, kan du booke en dobbeltstand, der dermed består af to borde - det gør du ved at skrive ØNSKER DOBBELTSTAND under "særlige ønsker".

Når du ansøger, forpligter du til dig at deltage begge dage i hele tidsrummet kl. 10-17. Hvis du ikke ønsker et bord men selv har stativer eller andet med, så skal dette skrives under “særlige ønsker”. Der følger ikke en stol med standen, men den kan tilkøbes ved at afkrydse feltet. Der er ikke mulighed for tilkøb af vægge, og der er heller ikke mulighed for at stå op ad en bagvæg til dette marked, da det foregår udenfor i opstillede telte med åbne sider.

Der vil være mulighed for at stille op fredag den 23. august mellem kl. 18-20 og ligeledes lørdag morgen. Lader du tingene stå natten over, er det på eget ansvar. Det er et krav, at alle stande er opstillet og fuldstændig klar kl. 09.30 - både lørdag og søndag.

Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning - alle skal være kvadratiske. Dit kampagnebillede er det, der vises mest tydeligt på vores hjemmeside, så brug dit bedste billede her. BRUG IKKE collager, logo eller tekst på nogle af billederne. Dine billeder kan blive brugt på upcomers.dk, vores Facebookside, Instagramprofil og i andet markedsføringsmateriale. Oplever du problemer med at ansøge, så forsøg først fra en anden browser (f.eks. Chrome i stedet for Internet Explorer), og kontakt os på marked@upcomers.dk, hvis du mod forventning fortsat har problemer.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Hvis du fortryder din ansøgning, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunktet. Herefter er din tilmelding bindende, og vi betaler ikke pengene tilbage, når du først har betalt din faktura - heller ikke ved afbud.

Du får ikke en mail med bekræftelse på din ansøgning, men du vil få besked her på skærmen om, at vi har modtaget den, så snart du har sendt den ind til os. Vi godkender ansøgninger løbende, og du kan forvente svar aller senest to måneder før markedet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontaktperson

Adresse

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK - brug derfor ikke dette felt til andet. Præsenter dit brand og dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Brug ikke "jeg" og "mig" men skriv i tredje person. Afslut med at beskrive prisinterval sådan her (eksempel): Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks: https://m.facebook.com/UpcomersDK/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Her kan du skrive særlige ønsker. feks: ikke ønsker et bord, men medbringer tøjstativ osv. Det kan også være du har et særligt ønske om at stå ved siden af en udstiller du i forvejen kender til.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.