Ansøg om en stand på
Upcomers Next Generation,
7.-8. dec 2019 // 10-16
Spinderihallerne, Vejle

Kontaktperson

Kontaktperson

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK. Brug derfor ikke dette felt til andet. Fortæl om dig selv, dit brand, dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Afslut med at beskrive prisinterval, f.eks: Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Kort beskrivelse af dig/jer, interesser, hvad drømmer du/I om, fremtids og uddannelsesplaner.
Ved indsendelse af dette ansøgningsskema erklærer du dig indforstået med ovenstående betingelser i øverste tekst
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.