Ansøg om en stand på
Upcomers Next Generation,
7.-8. dec 2019 // 10-16
Spinderihallerne, Vejle

Next Generation er et særligt område på Upcomers designmarked. Dette område er for unge iværksættere 11-19 år. Det bliver afholdt i samarbejde med Spinderihallerne, et sted der huser iværksættere, FabLab og kulturmuseum.

Inden du søger om en stand på Upcomers "Next Generation", skal du være opmærksom på følgende betingelser: Når du er optaget på 'Next Generation' forpligter du dig på at deltage i:

- forberedelsesworkshop, maj 2019 
- opsætning og klargøring, fredag den 6. dec kl. 15.00-17.00
- opfølgningsmøde 
- i det omfang det er relevant, gå til 'iværksætteri og netværk' i din fritid. (Et nyt tilbud for unge i Vejle og omegn)
Pris for alt dette inkl mad og drikke på markedet er 200 kr. 

Markedet bliver afholdt den 7. og 8. dec kl. 10-16 i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle. Du forpligter dig til at deltage begge dage.

En stand består af gulvplads 2x2m. Der medfølger et bord 180x80 med hvid dug. Hvis du har særlige ønsker til din stand eks strøm, tøjstativ m.m., kan du skrive det i dette feltet "særlige ønsker".

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på Upcomers og Spinderihallernes Facebooksider og Instagramprofiler. Oplever du problemer med at ansøge, så forsøg først fra en anden browser (f.eks. Chrome i stedet for Internet Explorer), og kontakt os på marked@upcomers.dk, hvis du mod forventning fortsat har problemer. 

Hvis du har andre spørgsmål til deltagelse, forløbet eller whatever,  er du eller dine forældre også velkommen til at ringe eller skrive en sms til. 
Maibritt Chambers, Spinderihallerne: 3057 6612
Junette Bay, Upcomers: 2142 5020

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

Kontaktperson

Kontaktperson

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK. Brug derfor ikke dette felt til andet. Fortæl om dig selv, dit brand, dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Afslut med at beskrive prisinterval, f.eks: Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Kort beskrivelse af dig/jer, interesser, hvad drømmer du/I om, fremtids og uddannelsesplaner.
Ved indsendelse af dette ansøgningsskema erklærer du dig indforstået med ovenstående betingelser i øverste tekst
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.