Ansøg om en stand på Upcomers,
7.-8. sep 2019 // 10-17
Den rå hal
Godsbanen, Aarhus

Markedet bliver afholdt den 7. og 8. september kl. 10-17 i Den rå hal, Godsbanen, Skovgaardsgade 3 8000 Århus C.

En stand består af et bord på 80 x 180 cm. TIL DETTE MARKED ER DER KUN ÉN STANDSTØRRELSE, og prisen er 1500 kr. ekskl. moms. for 2X3 m, standen består af et bord. Ønsker du en større stand, kan du booke en dobbeltstand, der dermed består af to borde - det gør du ved at skrive ØNSKER DOBBELTSTAND under "særlige ønsker".

Når du ansøger, forpligter du til dig at deltage begge dage i hele tidsrummet kl. 10-17. Hvis du ikke ønsker et bord men selv har stativer eller andet med, så skal dette skrives under “særlige ønsker”. Der følger ikke en stol med standen, men den kan tilkøbes ved at afkrydse feltet. Det er muligt at tilkøbe vægplacering ( bagvæg) , vær dog opmærksom på at dette kun betyder at du står op af en væg og ikke at du må hænge noget op den.

Der vil være mulighed for at stille op fredag den 6. september mellem kl. 16:00-20:00 og ligeledes lørdag morgen fra kl 08:00 Lader du tingene stå natten over, er det på eget ansvar. Det er et krav, at alle stande er opstillet og fuldstændig klar kl. 09.30 - både lørdag og søndag.

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på vores Facebookside og Instagramprofil. Oplever du problemer med at ansøge, så forsøg først fra en anden browser (f.eks. Chrome i stedet for Internet Explorer), og kontakt os på marked@upcomers.dk, hvis du mod forventning fortsat har problemer. Kontakt os endelig også med andre spørgsmål eller kommentarer til ansøgningsskemaet.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Pris er eksklusiv moms. Inkluderet i prisen er et bord (80x180)

Merpris for placering op ad væg (dette inkluderer ikke en bagvæg til ophæng men udelukkende muligheden for at stå op ad en væg).

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontaktperson

Adresse

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK. Brug derfor ikke dette felt til andet. Fortæl om dig selv, dit brand, dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Afslut med at beskrive prisinterval, f.eks: Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks: https://m.facebook.com/UpcomersDK/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Her kan du skrive særlige ønsker. feks: ikke ønsker et bord, men medbringer tøjstativ osv. Det kan også være du har et særligt ønske om at stå ved siden af en udstiller du i forvejen kender til.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.