Ansøg om en stand på Upcomers,
4. maj 2019 // 10-16
DGI-Huset, Aarhus

Markedet bliver afholdt lørdag den 4. maj kl. 10-16 i DGI-Huset i Aarhus (bemærk: markedet er kun én dag). DGI-Huset ligger helt centralt i Aarhus - lige bag Bruuns Galleri ved banegården (Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C). Du forpligter dig til at deltage i hele tidsrummet fra kl. 10-16, og der er mulighed for at stille op fredag den 3. maj mellem kl. 16-19.

En stand består af et bord på 80 x 180 cm. Hvis du ikke ønsker et bord men selv har stativer eller noget andet med, så skal dette skrives under “særlige ønsker”. Der følger ikke en stol med standen, men den kan tilkøbes. Der er ikke mulighed for tilkøb af vægge.

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning, og dit "Kampagnebillede" skal være det bedste af dine produktbilleder. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på vores Facebookside og Instagramprofil. Oplever du problemer med at ansøge, så forsøg først fra en anden browser, og kontakt os på marked@upcomers.dk, hvis du mod forventning fortsat har problemer. Kontakt os endelig også med andre spørgsmål eller kommentarer til ansøgningsskemaet.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

Pris er eksklusiv moms. Inkluderet i prisen er et bord (80x180) og morgenkaffe

Merpris for placering op ad væg (dette inkluderer ikke en bagvæg til ophæng men udelukkende muligheden for at stå op ad en væg).

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontaktperson

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK. Brug derfor ikke dette felt til andet. Fortæl om dig selv, dit brand, dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Afslut med at beskrive prisinterval, f.eks: Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
Billedet bliver brugt til promovering på sociale medier. Billedet skal være i høj kvalitet.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks: https://m.facebook.com/UpcomersDK/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Her kan du skrive særlige ønsker. feks: ikke ønsker et bord, men medbringer tøjstativ osv. Det kan også være du har et særligt ønske om at stå ved siden af en udstiller du i forvejen kender til.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.