Ansøg om at få en stand på Upcomers, AAL 2018

Godt at læse inden du søger en stand på Upcomers, Aalborg.

Markedet bliver afholdt i Aalborg Kongres og Kulturcenter, I samarbejde med Retroguld og Hello Vintage .

Man er forpligtet til at deltage under hele eventen som afholdes lørdag + søndag d. 6.-7. OKT. 2018. 10-16
-Der er ikke mulighed for tilkøb af vægge. En stand består af et bord på 80x180cm med plads til stol bagved. Hvis man ikke ønsker bord, men selv har stativer, så er skal dette skrives under “særlige ønsker”.
-Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt.
-Det er meget vigtigt med gode billeder. De bliver brugt på hjemmesiden sammen med beskrivelsen. Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny.

Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes det meddeles indenfor14 dage fra ansøgningstidspunkt.

Pris er eksklusiv moms. Inkluderet i prisen er et bord (80x180) og stol og morgenkaffe

Merpris for placering op ad væg (dette inkluderer ikke en bagvæg til ophæng, men udelukkende muligheden for at stå op ad en væg)

Vises offentligt

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontakt person

Adresse

Kort beskrivelse af produkt/brand/kunstner Afslut med at beskrive prisinterval (eks: prisleje 100-750 kr) Denne tekst bliver vist under udstillere på Upcomers hjemmeside. Derfor skal dette felt ikke bruges til andet.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.
Billedet bliver brugt til promovering på sociale medier. Billedet skal være i høj kvalitet.
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks: https://m.facebook.com/UpcomersDK/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.
Her kan du skrive særlige ønsker. feks: ikke ønsker et bord, men medbringer tøjstativ osv. Det kan også være du har et særligt ønske om at stå ved siden af en udstiller du i forvejen kender til.
Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.
jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.