PERSONDATAPOLITIK

                                                                                                           (Version 1.0, maj 2018)


Når du skriver en ansøgning på Upcomers eller på anden måde bruger vores Websted, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Dette dokument hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger.

Når vi taler om “Upcomers”, “vi”, “os” eller “vores”, mener vi Upcomers og vores partnere. Vi bruger også “Politik” til at henvise til denne Persondatapolitik og “Websted” til at henvise til vores applikationer (social media) og vores websted, https://upcomers.dk..

Upcomers er den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Personoplysninger – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til

Stamdata

Når du opretter en profil eller skriver din ansøgning som udstiller på Webstedet, genererer vi automatisk en personlig konto til dig på Upcomers (“Konto”) og indsamler følgende personoplysninger om dig (“Stamdata”):

  • Dit firmanavn (dette vil være offentligt)
  • Dit CVR nummer
  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Din adresse (Vej, Post no., By, Land)

Disse oplysninger er obligatoriske, hvilket betyder, at det ikke er muligt at skrive en ansøgning på Webstedet uden dem.

Du kan vælge at tilføje yderligere oplysninger til din profil. De yderligere oplysninger, som du kan tilføje, er  en produkt beskrivelse, kampagne billede, promo billede, og ekstra produkt billeder, Website, Facebook og Instagram konti. Disse yderligere oplysninger vil indgå i din offentlige profil hvis du er er godkendt som udstiller på en af vores markeder og vil også indgå i Stamdataene.

Upcomers er en åben platform, og når vi viser din ansøgning i vores katalog, knytter vi den til din profil, så folk kan se, hvem der skrev ansøgning. Derfor bedes du være opmærksom på, at afhængigt af de oplysninger, som du føjer til din profil, vil du måske eller måske ikke være anonym.

Oplysninger i aktiv marked og arkiv

Efter du er godkendt som udstiller til en af vores marked vil dine oplysninger være tilgængelig i marked katalog indtil markedet er slut. Bagefter vil oplysninger blev flyttet til en arkiv sider.
Arkiv vil være en direkte kopi af dine oplysninger fra ansøgning såvel billeder, produkt beskrivelse og links.
Når du skriver en ansøgning på vores Websted, indsamler vi de oplysninger, som du medtager i din ansøgning til vores katalog. Dette omfatter: 

            Firmanavn
            Produkt beskrivelse
            Produkt Billede
            Social Media Links

Efter markedet er slut kan man kontakt os og har jeres data slettet.
Dataene i vores arkiv er et øjebliksbillede og er ikke dynamisk. Dette betyder, at hvis din data ændres (ny hjemmeside osv.), vil denne ændring ikke blive afspejlet i arkivkataloget.  Cookies
Upcomers.dk bruger ikke cookies SikkerhedVi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen 

Videregivelse af oplysninger
Data om dig og din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives ikke til tredjeparter.

Data gemmes kun inden for systemer og konti under Upcomers kontrol, herunder vores egne sociale medier konti. Det eneste tredjepartssystem, hvor data vil blive kopieret, er vores regnskabsprogram.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver slettet. Henvendelse herom kan ske til: Junette Bay junette@junette.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.